Community

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

co-creatie

love temple

green cinema

Co-creatie

In de loop der jaren hebben we een hecht team gevormd. We geloven in de kracht van samen optrekken. Naast onze eigen projecten helpen we ook vaak andere organisaties die met vergelijkbare missie bezig zijn.

Samen optrekken om de wereld mooier en groener te maken vanuit een positieve insteek. Dat is het pad van de Oersprong.

Love temple

Het huis van Godert Verbiest (initiatiefnemer van de Oersprong) en zijn partner Cristina Arrabal is in 2023 verandert in een heuse LOVE TEMPLE. Het is de thuisbasis van de Oersprong. Er is een sauna een prachtige tuin en sinds Zhen Ming Ng (artistiek filmer) bij hen woont is de huiskamer verandert in een oase van rust. Er is een bibliotheek met prachtige kunstboeken, een groot filmscherm en een tatami vloer. We organiseren er regelmatig intieme bijeenkomsten met wisdomkeepers, sauna, film, samen eten. In de video hiernaast geeft een indruk van onze bijzondere thuisbasis.

Welkom!

Green cinema

In het team van de Oersprong hebben we twee bijzondere filmmakers, Godert Verbiest en Zhen Ming Ng (babyPRO). 

Hiernaast een filmportret van Ming van de Earth Awareness tempel in Teuge.

Omdat we beschikken over een soort thuisbioscoop vinden we het leuk om af een toe een film samen te kijken. We richten ons daarbij vooral op films met een “groen” karakter. In de agenda vind je een overzicht van onze events.