Doe mee

Samen werken aan een groene toekomst

sponsors

Partners

vrijwilligers

Supporters

Sponsors

Op dit moment zijn we druk bezig met het zoeken naar sponsors voor ons project Tipi’s van Gogh. Wil je zelf sponsor worden of ken je bedrijven die goed passen bij de missie van onze stichting dan horen we graag van je. 

Hier een link naar een pdf versie van ons boek Tipi’s van Gogh:

Partners

Natuurlijk werken we voor de tipi nauw samen met Van Gogh Nationaal Park, Paulownia Netwerk Nederland en de bezoekende festivals. De afgelopen jaren heeft de Oersprong ook veel activiteiten en projecten ondersteund van andere organisaties met een vergelijkbare missie. 

Zo ondersteunen we het werk van stichting Tribal Wisdom, een initiatief van Jessica Wawoe. We helpen haar team met praktische ondersteuning, filmen en fotograferen van onder andere bijeenkomsten van wisdomkeepers en jongeren. We hebben filmwerk gedaan voor de Wheelbarrow-walk van Henry Mentink. Hij is in 2022 vanuit het Veerhuis (Centrum voor de Aarde) in Varik met een kruiwagen gedoneerde aarde helemaal naar het hoofdkantoor van Unesco gelopen om de hele aarde op de Werelderfgoedlijst te krijgen. Dit jaar vertrekt hij opnieuw naar Parijs om onderweg dromen te verzamelen voor de aarde. Wij helpen hem opnieuw. Afgelopen jaar hebben we o.a. filmwerk gedaan voor KIVA-gathering in Duitsland. De jaren daarvoor hebben we organisaties ondersteund als Stadshout Den Bosch, GEN Nederland (Global Ecovillage Network Nederland) en de Turnclub van Merlijn Twaalfhoven.

Allemaal initiatieven met een creatieve en positieve insteek om de noodzakelijke veranderingen samen te realiseren.

Vrijwilligers

In het voorjaar gaan we de tipi verder afbouwen. In het weekend van 25 en 26 mei is de opening en vervolgens gaan we diverse festivals af in binnen- en buitenland. We kunnen extra hulp gebruiken!

Bouwers

Voor het afbouwen van de tipi in maart, april en mei

Naaisters

Voor het maken van kussens zodat we straks heerlijk kunnen relaxen in de tipi

Aanpakkers

Die het leuk vinden om te helpen op de festivals

Organisators

Voor het helpen met het regelwerk

Supporters

Gelukkig wordt onze vrijwillige inzet voor een mooiere en groenere wereld steeds meer herkent door mensen om ons heen. Inmiddels kun je vaste “supporter” worden van de Oersprong. Dit betekent dat je een vast bedrag per maand doneert aan onze stichting, bijvoorbeeld 5 euro per maand. Minder mag en meer is natuurlijk ook welkom! Met de bedragen kunnen we onze basiskosten financieren. Op deze manier hoeven wij ons minder zorgen te maken over de kosten van onze projecten. Bij elke donatie maken we een vreugde sprong.

Wordt ook “Oerspringer” en help ons het verschil te blijven maken!

Vaste supporters zijn meer dan welkom bij onze events op onze thuisbasis de:

Bankrekeningnummer:

NL 10 TRIO 0788 8794 21