Video

telling stories with light

tipi’s van gogh

love temple

brothers of light

babypro

In het team van de Oersprong zijn er twee bijzondere filmmakers: Godert Verbiest en Zhen Ming Ng (BabyPRO). Het zijn verhalenvertellers met licht. Op unieke wijze leggen zij de projecten van de Oersprong en andere organisaties vast. Op dit moment zijn we als team druk bezig met ons project “Tipi’s van Gogh”. Het boek over dit kunstproject is net af en bevat diverse links naar video’s over het project

Tipi’s van Gogh

Wat is het heerlijk om een filmer als Ming naast je te hebben die steeds belangrijke momenten van het project van onze kunst tipi vastlegt. Zoals hiernaast toen we met het Paulownia Netwerk Nederland een samenkomst hadden op University of Wageningen.

Als stichting de Oersprong hebben we een eigen You tube kanaal waar de video’s terug te vinden zijn.

De video’s die gebruikt zijn in het boek “Tipi’s van Gogh” zijn terug te vinden in een playlist

Love temple

De thuisbasis van de Oersprong is het huisadres van initiatiefnemer Godert Verbiest, zijn partner Cristina Arrabal en Zhen Ming Ng. In de ‘Love temple” organiseren we regelmatig intieme bijeenkomsten.

Chinese Hot Pot

Maya wisdom with Aliix Balam from Guatemala

Yaku en Kuntur (Inca Wisdom Keepers uit Peru)

Brothers of Light

Ming en Godert vormen samen een perfect duo: Brothers of light. Ze trekken veel met elkaar op en vullen elkaar goed aan. Godert heeft een enorm netwerk en Ming is een zeer talentvolle filmer. Samen creëren ze magie zoals hiernaast toen ze samen op pad gingen in Wuppertal. Ze waren daar voor een opdracht voor TU-Delft. Het filmen van team SUM (Symbiotic Urban Movement)  een enthousiast groep studenten en sponsors die lieten zien wat duurzaam bouwen kan betekenen als je de krachten bundelt.

babyPRO

Zhen Ming Ng beter bekend als BabyPRO is een unieke artistieke filmmaker. Hij is enorm speels en beschikt over bijzondere apparatuur zoals diverse drones en 360-camera’s. Bovendien is hij een zeer goed editor. Een one-man-band storyteller. 

Hiernaast een “showreel 2024” die een overzicht geeft van zijn artistieke talenten. 

We zijn erg blij met zijn inbreng in ons team. 

Mocht je zelf een filmer nodig hebben, hij kijkt graag met je mee waar hij kan helpen!