Wisdom keepers

natuur wise

In harmonie leven met de natuur om ons heen. Ons verbinden met de oude wijsheid van natuurvolken.

ragnar johnsen

jeremiah wolf

helene lindmark

aliix balam

yaku en kuntur

De afgelopen tijd zijn we meer gaan samenwerken met diverse Wisdom Keepers uit diverse windstreken. We organiseren ceremonies en events en maken video’s en foto’s voor hen. In onze agenda vind je een overzicht van de komende events.

Ragnar Johnsen

Ragnar Johnsen is een Wisdomkeeper uit Noorwegen. Hij noemt zijn teachings “Walking the Path of the Heart”. Compassie voor ons zelf en onze medemens staat voorop. Hij werkt met runen (o.a. oude oracle symbolen die bekend zijn van de vikingen), kristallen en sjamanen drum.

Jeremiah Wolf

Jeremiah Wolf is een native American van de Mohawk stam. In 2023 is Godert Verbiest (initiatiefnemer van de Oersprong) veel met hem op pad geweest in binnen- en buitenland. Hiernaast een video van een dansworkshop bij de Kiva-gathering in Duitsland.

Helene Lindmark

Helene Lindmark is een gerespecteerd Grandmother uit Zweden. Ze is een Wisdomkeeper van het Sami-volk uit Lapland in het Noorden van Zweden. 

De video hiernaast is gemaakt bij de Kiva-gathering in Duitsland afgelopen jaar.

In april komt ze naar Nederland en logeert ze bij ons. Binnenkort meer over de events die we samen gaan organiseren.

Aliix Balam

Aliix Balam is erg nauw betrokken bij de Maya community in Guatemala. Zijn missie is o.a. om de sacred cacao, gemaakt door de vrouwen, naar Europa te brengen. We hebben al diverse malen een ceremonie met hem georganiseerd. 

Waarschijnlijk komt hij deze zomer opnieuw naar Nederland.

In de video hiernaast de voorbereiding van een ceremonie in Denemarken

Yaku en Kuntur

In augustus 2023 zijn Kuntur en Yaku bij ons op bezoek geweest. Ze zijn partners en beide volledig toegewijd aan de tradities van de Inca’s in de sacred valley in Peru. We hebben twee prachtige ceremonies gedaan met hen. Een bij ons thuis met prachtige muziek uit de Andes, o.a. samen panfluit spelen. De andere ceremonie was rond het vuur  in een privé bos van vrienden van ons.

Deze zomer komen ze ook weer naar Nederland.